Home
+31 (0)24 371 22 00 (Nijmegen)
+31 (0)543 543 333 (Winterswijk)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Offerte / Informatie aanvragen

Logistieke oplossingen voor geconditioneerd vervoer door heel Europa

Laatste nieuws

Brexit Quickscan

Bent u al voorbereid op een eventuele “no deal Brexit”? In het geval van een No Deal Brexit zullen alle transporten met handelsgoederen tussen de EU en de UK onderhevig zijn aan douanetoezicht. [lees meer]

Brexit, bent u al voorbereid?

Momenteel is e.e.a. nog afhankelijk van het soort Brexit we gaan krijgen (lees: soft, hard of no deal).Het Verenigd Koninkrijk wordt na de Brexit hoe dan ook een land buiten de EU. Transport tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU wordt dus lastiger. U krijgt te maken met de douane, dus met meer documenten en procedures. Zoals het er nu uitziet zal men als niet EU-land de huidige Europese douane systemen/formaliteiten blijven respecteren.

[lees meer]

Liefde voor HSF

Menig HSF medewerker heeft het en herkent het, noem het; blauw bloed, een blauwe streep over het hart, liefde voor het vak, of welke andere benaming dan ook maar de trots en de liefde voor HSF zit bij velen van ons erg diep. De trots wanneer er een “blauwe streep” voorbij komt rijden, het collegiale handje op steken en toch even knipperen bij elkaar tegen komen op de weg, allemaal tekenen van onderdeel uitmaken van de HSF familie. Er zijn echter ook buiten HSF mensen met dit gevoel! [lees meer]

Food Logistics

 

Wij bieden logistieke totaaloplossingen voor het dagelijks, geconditioneerd vervoer van voedingsmiddelen door heel Europa. Wij bieden een volledige landelijke dekking voor zowel groupage zendingen als complete vrachten in West Europa: in het bijzonder van en naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland.
[meer over Food Logistics]

Emballage Services

 

Ons emballageverhuur- en reinigingsysteem omvat de gehele distributie, reiniging, reparatie en administratie van diverse soorten plastic verpakkingen en ladingdragers voor de voedingsmiddelenindustrie. Zo kunt u zich zorgeloos concentreren op uw producten en wij verzorgen én beheersen het volledige emballagetraject voor u.
[meer over Emballage Services]

Op- en overslag

 

Wij bieden u een betrouwbare en flexibele oplossing voor op- en overslag van uw verse producten met onze eigen, geconditioneerde en EG-erkende distributiecentra in Nederland en Duitsland. Uw zendingen worden hier gehergroepeerd voor verdere distributie, maar kunnen ook voor korte of langere tijd worden opgeslagen.
[meer over Op- en overslag]

isacert-iso9001
lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
eko-certificaat
voedsel-en-warenautoriteit