Nieuws


De interne maatregelen voor personeel en bezoekers op onze locaties zijn fors aangescherpt. Naast de bekende hygiëne maatregelen werkt een groot deel van het kantoorpersoneel waar mogelijk vanuit huis. Ook hebben wij het personeel dat nog wel op kantoor werkzaam is, in groepen in verschillende zones ingedeeld, waardoor onderlinge besmetting wordt voorkomen. Het kan zijn dat medewerkers hierdoor minder snel bereikbaar zijn of antwoord geven dan u van ons bent gewend, we vragen om uw begrip hiervoor. Ook hebben wij op de locaties verschillende afscheidingen gecreëerd, waardoor bijvoorbeeld chauffeurs niet meer in direct contact met collega’s op andere afdelingen komen. Door deze maatregelen pogen wij verdere verspreiding van het virus binnen ons bedrijf, maar ook richting klanten en ontvangers tegen te gaan.

De bezetting van ons personeel en het aantal beschikbare trucks is voorbereid om “op volle sterkte” richting de drukke paasdagen te gaan. Het is gezien de huidige omstandigheden echter niet in te schatten, wat de komende tijd hierin nog gaat veranderen. Door onder meer diverse overheidsmaatregelen in diverse landen binnen Europa wijzigt de situatie van dag tot dag. Zo zijn inmiddels de grensoverschrijdingen fors ingeperkt, waardoor medewerkers uit andere Europese landen mogelijk niet meer inzetbaar kunnen worden en er tevens langere wachttijden aan diverse Europese grenzen ontstaan. Wij vertrouwen op uw begrip dat HSF Logistics geen enkele aansprakelijkheid kan accepteren voor leveringen die door overmacht niet op tijd zijn uitgevoerd.

Om het vertrouwde service niveau te kunnen blijven handhaven, is het van belang dat de communicatie tussen HSF Logistics en onze klanten goed en op tijd plaats vindt inzake de actuele situatie, maar ook omtrent verwachte volumes. Alle communicatie zal verlopen via uw normale contactpersoon.

Ook stellen wij alles in het werk om het vervoer van de normale volumes zeker te blijven stellen. Extra volumes en afwijkende bestemmingen kunnen niet op voorhand worden gegarandeerd en zullen op individueel niveau worden behandeld, zowel op acceptatie als het bijbehorende tarief.

Op Europees niveau vindt vandaag verder overleg plaats tussen de regeringsleiders om nadere regelgeving in te voeren. Vanuit Europa is inmiddels aangegeven dat diverse supply-chains van essentiele producten waaronder voeding moeten worden veilig gesteld. Uiteraard zullen wij u informeren over de verdere ontwikkelingen.

Voor eventuele vragen / toelichtingen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of onze medewerkers van kwaliteit: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
voedsel-en-warenautoriteit