Home
+31 (0)24 371 22 00 (Nijmegen)
+31 (0)543 543 333 (Winterswijk)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Offerte / Informatie aanvragen

Logistieke oplossingen voor geconditioneerd vervoer door heel Europa

Laatste nieuws

Update situatie Coronavirus bij HSF

Na alle turbulente ontwikkelingen van de afgelopen tijd, geven wij u hierbij een update van de situatie binnen HSF Logistics. [lees meer]

Voorzorgsmaatregelen COVID-19

Er is sprake van een wereldwijde uitbraak van het Coronavirus (COVID-19). Als logistieke dienstverlener is HSF waakzaam om verspreiding en besmetting te voorkomen.

[lees meer]

Brexit Quickscan

Bent u al voorbereid op een eventuele “no deal Brexit”? In het geval van een No Deal Brexit zullen alle transporten met handelsgoederen tussen de EU en de UK onderhevig zijn aan douanetoezicht. [lees meer]

Food Logistics

 

Wij bieden logistieke totaaloplossingen voor het dagelijks, geconditioneerd vervoer van voedingsmiddelen door heel Europa. Wij bieden een volledige landelijke dekking voor zowel groupage zendingen als complete vrachten in West Europa: in het bijzonder van en naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland.
[meer over Food Logistics]

Emballage Services

 

Ons emballageverhuur- en reinigingsysteem omvat de gehele distributie, reiniging, reparatie en administratie van diverse soorten plastic verpakkingen en ladingdragers voor de voedingsmiddelenindustrie. Zo kunt u zich zorgeloos concentreren op uw producten en wij verzorgen én beheersen het volledige emballagetraject voor u.
[meer over Emballage Services]

Op- en overslag

 

Wij bieden u een betrouwbare en flexibele oplossing voor op- en overslag van uw verse producten met onze eigen, geconditioneerde en EG-erkende distributiecentra in Nederland en Duitsland. Uw zendingen worden hier gehergroepeerd voor verdere distributie, maar kunnen ook voor korte of langere tijd worden opgeslagen.
[meer over Op- en overslag]

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
voedsel-en-warenautoriteit