Over DFDS
HSF Logo whiteHSF Logistics is now part of DFDS. Read more here.

Transport van voedingsmiddelen:
van productie tot schap en altijd vers

DFDS Logistics is dé specialist in internationaal koeltransport en de daaruit voortvloeiende dienstverlening zoals fijnmazige distributie, (gekoelde) op- en overslagmogelijkheden, emballageverhuur en emballagereiniging. Ons bedrijf is gespecialiseerd in internationaal geconditioneerd transport van voedingsmiddelen. Wij bieden een totaalpakket, gericht op internationaal geconditioneerd koeltransport, waarbij alle schakels binnen de logistieke keten door ons overgenomen kunnen worden. De zorg voor het eindproduct van onze klanten is het startpunt van onze logistieke dienstverlening.

Meer dan internationaal koel- en vriestransport:
logistieke totaaloplossingen

DFDS Logistics is ervaren met internationaal geconditioneerd transport en beschikt over eigen EG gecertificeerde koel- en vrieshuizen, een ultramodern wagenpark, state-of-the-art reinigingsinstallaties, full-service emballagesystemen en geavanceerde administratieve ondersteuningssystemen. Hierdoor is DFDS Logistics dé specialist op het gebied van internationaal koeltransport en een toekomstgerichte totaalpartner.

Vervoer, op- en overslag in heel Europa

Naast internationaal geconditioneerd transport bieden wij een totaalpakket aan. Vanuit onze logistieke centra in Nijmegen, Winterswijk, Barendrecht en Neuenkirchen-Vörden (D), kantoren in Groot-Brittannië en Polen en partners in Slovenië en Denemarken kunnen wij namelijk de continuïteit bieden die onze opdrachtgevers wensen en zorgen wij voor een wezenlijke bijdrage aan de versterking van hun concurrentiepositie in de voedingsmiddelenbranche.

breeam-nl
ifs-food
brc-storage-distribution