Over HSF

Transport van voedingsmiddelen:
van productie tot schap en altijd vers

HSF Logistics is dé specialist in geconditioneerde voedingsmiddelenlogistiek en de daaruit voortvloeiende dienstverlening zoals fijnmazige distributie, (gekoelde) op- en overslagmogelijkheden, emballageverhuur en emballagereiniging. Wij bieden een totaalpakket, waarbij alle schakels binnen de logistieke keten door ons overgenomen kunnen worden. De zorg voor het eindproduct van onze klanten is het startpunt van onze logistieke dienstverlening.

Meer dan internationaal koel- en vriestransport:
logistieke totaaloplossingen

HSF Logistics beschikt over eigen EG gecertificeerde koel- en vrieshuizen, een ultramodern wagenpark, state-of-the-art reinigingsinstallaties, full-service emballagesystemen en geavanceerde administratieve ondersteuningssystemen. Hierdoor is HSF Logistics een toekomstgerichte totaalpartner.

Vervoer, op- en overslag in heel Europa

Vanuit onze logistieke centra in Nijmegen, Winterswijk, Barendrecht en Neuenkirchen-Vörden (D), kantoren in Groot-Brittannië en Polen en partners in Slovenië en Denemarken kunnen wij de continuïteit bieden die onze opdrachtgevers wensen en zorgen wij voor een wezenlijke bijdrage aan de versterking van hun concurrentiepositie in de voedingsmiddelenbranche.

Onze bedrijfsfilm

 

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl