Werken bij HSF
HSF Logo whiteHSF Logistics is now part of DFDS. Read more here.

Passie voor logistiek en service

Werken bij HSF Logistics is werken met passie voor logistiek en service. HSF Logistics biedt flexibele oplossingen voor de complete logistieke keten op het gebied van geconditioneerde goederen. De medewerkers zijn de belangrijkste schakel in de logistieke keten. Dagelijks leveren ruim 1.300 gemotiveerde medewerkers, verdeeld over de verschillende binnenlandse- en buitenlandse vestigingen, samen op professionele wijze antwoorden op logistieke vragen van klanten. Eén ding hebben de medewerkers van HSF Logistics in ieder geval gemeen: het HSF-gevoel. Binnen HSF Logistics heerst een informele sfeer die maakt dat nieuwe collega's zich snel op hun plek voelen.

Gemotiveerde medewerkers zorgen voor kwaliteit

Van medewerkers wordt verwacht dat zij een stap extra zetten. Een stap die ten goede komt aan de productiviteit en aan de kwaliteit van de dienstverlening; net dat beetje extra dat HSF Logistics zo uniek maakt binnen de branche. Medewerkers mogen bij HSF Logistics een werkomgeving verwachten waarin goede ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.

Ook werken bij HSF Logistics?

Werken bij HSF Logistics is werken bij een professionele dienstverlener in de logistiek. HSF, alles onder controle!

Heb je interesse in een baan bij HSF Logistics? Kijk voor een overzicht van alle actuele vacatures en om contact met ons op te nemen op www.werkenbijhsf.nl.

Werken bij HSF

mijn talent eliano kool

 

Kijk voor een overzicht van de actuele vacatures op www.werkenbijhsf.nl.

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl