Kwaliteitsbeleid
HSF Logo whiteHSF Logistics is now part of DFDS. Read more here.

Het kwaliteitsbeleid van HSF Logistics is primair gericht op het borgen van de voedselveiligheid. Procedures en werkinstructies zijn vervat in handboeken en vormen onder meer de basis voor de training van medewerkers. Werken met voedsel vereist een strenge discipline en naleving van procedures en regels, hiervoor hebben wij een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem ingericht.

Gecertificeerd transporteur

HSF Logistics is voor al haar logistieke diensten gecertificeerd volgens diverse internationale kwaliteitsnormen zoals IFS Logistics en BRC Storage and Distribution. Regelmatig vinden audits plaats waarbij aan deze normen getoetst wordt. Klik hier voor de kwaliteitscertificaten van de diverse vestigingen.

Gegarandeerd de optimale temperatuur door moderne koel- en vriessystemen

Alle onze ultramoderne koel- en vriestrailers zijn FRC gekeurd en onze koel- en vrieshuizen zijn voorzien van de meest moderne koel- en vriessystemen om een optimale bewaartemperatuur te kunnen garanderen, zowel tijdens opslag als overslag. Door het gebruik van moderne software worden de omgevingstemperaturen tijdens het transport en tijdens het op- en overslaan continu gemonitord en automatisch opgeslagen.

Optimale hygiëne door in- en externe kwaliteitscontroles

Onze EG erkende koelhuizen staan onder controle van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Verder vinden periodieke controles plaats ten aanzien van de reinigingsinstallaties voor voertuigen en de reinigingsinstallatie voor wat betreft de emballage. Onze koelhuizen zijn overigens tevens BRC Storage and Distribution gecertificeerd. Deze controles worden uitgevoerd door een externe organisatie en garanderen de permanente borging van de vooraf gestelde hoge hygiënedoelstellingen.

Goed opgeleide en betrokken medewerkers

Maar kwaliteit is veel meer. Het werkt pas als het tussen de oren zit en het verantwoordelijkheidsgevoel tot leven komt. Goed opgeleide medewerkers vormen de basis voor het kwaliteitssysteem binnen HSF Logistics. Zo zijn ook het onderhoud aan het wagenpark door onze eigen specialistische monteurs en het informeren van opdrachtgevers door de afdeling customer service een wezenlijk onderdeel van het kwaliteitsbeleid.

Wilt u meer weten over ons kwaliteitsbeleid of onze certificeringen? Wij informeren u graag! Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl