Nieuws
HSF Logo whiteHSF Logistics is now part of DFDS. Read more here.

Nieuws

HSF Logistics Group en DFDS Group worden één bedrijf.

Tijdens inspecties van de NVWA blijkt dat niet alle bedrijven voldoen aan de eisen voor tracering en etikettering van vlees.

Bijgaand artikel is onlangs verschenen in het Achterhoekse magazine "Geniet".

Voor onze vestigingen Nijmegen en Winterswijk zijn wij als HSF Logistics weer op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's!

Zoals destijds vermeld is in december 2020 aan HSF bekend gemaakt dat wij ten aanzien van het BREEAM certificeringstraject het predikaat “Outstanding” hebben behaald.

Bij HSF Logistics blijven we bezig met duurzaamheid en met de komst van twee IVECO S-WAY NP’s zetten we in op het gebruik van vloeibaar aardgas als alternatief voor het gebruik van diesel.

22-03-2021  Nu de Britse overheid de invoering van nieuwe grensformaliteiten voor invoer uit de Europese Unie heeft uitgesteld, hebben bedrijven die handelen in bederfelijke agrarische producten meer tijd zich hierop voor te bereiden. De noodzaak hiervoor is volgens de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit echter niet minder geworden. Brexit-coördinator Peter Verbaas legt uit waarom.

Vandaag hebben we de overname van de HSF Logistics groep door het in Kopenhagen gevestigde DFDS aangekondigd. Met dit bericht willen wij u informeren over de details van deze opportuniteit voor ons bedrijf.

Onlangs is aan HSF Logistics bekend gemaakt dat men ten aanzien van het BREEAM certificeringstraject het predikaat "Outstanding" heeft behaald!

Per 31-12-2020 loopt de overgangsperiode af en zullen er - afhankelijk van een eventueel akkoord - een aantal zaken gaan veranderen m.b.t grensoverschrijdend goederenvervoer.

EUROFRESH in Neuenkirchen-Vörden/D heeft zijn vloot uitgebreid met vier nieuwe IVECO-vrachtwagens met LNG-aandrijving.

HSF Logistics is van oudsher bekend als dé betrouwbare partner in het gekoeld vervoer van (hangend) vlees en vleesproducten binnen Europa.  HSF beweegt  echter mee met de markt en we zien dat er een stijgende vraag is naar vegetarische en veganistische producten en ook voor het transport van deze producten  bent u bij HSF aan het juiste adres! 

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl