Nieuws

HSF Nieuws

Onlangs is aan HSF Logistics bekend gemaakt dat men ten aanzien van het BREEAM certificeringstraject het predikaat "Outstanding" heeft behaald!

Per 31-12-2020 loopt de overgangsperiode af en zullen er - afhankelijk van een eventueel akkoord - een aantal zaken gaan veranderen m.b.t grensoverschrijdend goederenvervoer.

EUROFRESH in Neuenkirchen-Vörden/D heeft zijn vloot uitgebreid met vier nieuwe IVECO-vrachtwagens met LNG-aandrijving.

Het einde van het jaar nadert (Kerstmis!) en daarmee ook de grotere vraag naar levensmiddelen. Het is nu dan ook de tijd om emballage voor uw produkten te bestellen.

HSF Logistics is van oudsher bekend als dé betrouwbare partner in het gekoeld vervoer van (hangend) vlees en vleesproducten binnen Europa.  HSF beweegt  echter mee met de markt en we zien dat er een stijgende vraag is naar vegetarische en veganistische producten en ook voor het transport van deze producten  bent u bij HSF aan het juiste adres! 

Na alle turbulente ontwikkelingen van de afgelopen tijd, geven wij u hierbij een update van de situatie binnen HSF Logistics.

Er is sprake van een wereldwijde uitbraak van het Coronavirus (COVID-19). Als logistieke dienstverlener is HSF waakzaam om verspreiding en besmetting te voorkomen.

Menig HSF medewerker heeft het en herkent het, noem het; blauw bloed, een blauwe streep over het hart, liefde voor het vak, of welke andere benaming dan ook maar de trots en de liefde voor HSF zit bij velen van ons erg diep. De trots wanneer er een “blauwe streep” voorbij komt rijden, het collegiale handje op steken en toch even knipperen bij elkaar tegen komen op de weg, allemaal tekenen van onderdeel uitmaken van de HSF familie. Er zijn echter ook buiten HSF mensen met dit gevoel!

Op dinsdag 29 mei jl. is de eerste 'huckepack' trailer van HSF Logistics Nijmegen in Tilburg op de trein gegaan richting Polen!

HSF Logistics te Nijmegen en Winterswijk en N&K Spedition te Esbjerg (Denemarken) zullen per 1 januari 2017 hun intensieve samenwerking, welke is gestart in 2007 onder gezamenlijke vlag voortzetten. Door de fusie ontstaat een Europese dienstverlener op het gebied van koel- en vriestransporten, emballage-oplossingen, warehousing, value added logistics, intermodaal vervoer en luchtvracht.

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl