Nieuws
brexit europeBent u al voorbereid op een eventuele “no deal Brexit”? In het geval van een No Deal Brexit zullen alle transporten met handelsgoederen tussen de EU en de UK onderhevig zijn aan douanetoezicht. Dit betekent dat er geen vrij-handelsverkeer meer zal zijn en dat de goederen van juiste (douane) documenten moeten worden voorzien.

HSF Logistics heeft zich goed voorbereid en kan als douane-expediteur uw douane documenten verzorgen voor zowel de export als import.
Indien u gebruik wenst te maken van onze service zal het Brexit team contact met u opnemen om middels een quickscan te kijken of u klaar bent voor de Brexit. HSF Logistics stuurt u dan voorafgaand een Machtiging Directe Vertegenwoordiging die compleet ingevuld dient te worden.

checkIndien u gebruik gaat maken van onze douane activiteiten gelieve onderstaande tekst te completeren en mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De firma (naam)………met EORI nummer:………wenst gebruik te maken van de douane activiteiten van HSF Logistics.

checkIndien u geen gebruikt maakt van onze douane activiteiten maar wel van onze transportdienst(en) hebben wij de onderstaande informatie nodig voorafgaand aan het transport.

  • Kopie uitvoeraangifte EX-A met MRN nummer
  • Kopie handelsfactuur
  • Inklaringsagent UK
  • T.S.P. registratie nummer (Transition Simplified Procedures) van UK ontvanger
lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
voedsel-en-warenautoriteit