Nieuws

HSF Logistics is van oudsher bekend als dé betrouwbare partner in het gekoeld vervoer van (hangend) vlees en vleesproducten binnen Europa.  HSF beweegt  echter mee met de markt en we zien dat er een stijgende vraag is naar vegetarische en veganistische producten en ook voor het transport van deze producten  bent u bij HSF aan het juiste adres!

Binnenkant oplegger

Onze vrachtwagens zijn voorzien van opleggers met een dubbele verdamper: dat wil zeggen dat deze dvd-opleggers door middel van een scheidingswand in twee van elkaar gescheiden compartimenten gedeeld kunnen worden . Deze compartimenten kunnen gebruikt worden om goederen met verschillende temperatuureisen te vervoeren, maar door het gebruik van een scheidingswand kunnen we ook de ene goederensoort gescheiden houden van de andere. Op die manier bent u er van verzekerd dat uw goederen altijd in de juiste conditie uw ontvangers bereiken.

Vanzelfsprekend kunt u bij HSF ook de voor uw product noodzakelijke emballage huren of kopen, desgewenst nemen we u de emballagestroom uit handen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op!

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl