Nieuws

Onlangs is aan HSF Logistics bekend gemaakt dat men ten aanzien van het BREEAM certificeringstraject het predikaat "Outstanding" heeft behaald!


steps BREAAM certificationEn dat met maar liefst een score, op een schaal van 0 tot 100%, van 87,24%. Een uitzonderlijk resultaat, hetgeen binnen de BREEAM-normering de hoogst mogelijke trede betekent, zie nevenstaande (klikbare) afbeelding.

Binnenkort zal het certificaat officieel overhandigd worden aan HSF. Het complete rapport is te bekijken op de DGBC-website via deze link. Maar het BREEAM-certificaat is natuurlijk ook al op deze website in te zien. Men kan het certificaat op deze pagina downloaden.

DC nieuwbouw 20201217Sinds begin 2017 is HSF Logistics vestiging Winterswijk bezig geweest met dit BREEAM-traject, dat betrekking heeft op de realisatie van de nieuwbouw van ons DistributieCentrum én de renovatie van het bestaande DistributieCentrum.

Daarbij zijn heel veel partijen betrokken geweest, waarbij onze eigen collega’s op diverse afdelingen waaronder Backoffice, afdeling Washal & Technische dienst, DC en afdeling Systeembeheer/IFC. Maar ook externe partijen hebben uiteraard hun steentje bijgedragen.


logo BREAAMAllemaal héél erg bedankt voor de bijdrage en inzet, maar vooral ook voor het doorzettingsvermogen in dit lange certificeringstraject.
Trots en heel verheugd zijn wij met dit behaalde eindresultaat!


Wilt u meer informatie over hoe BREEAM en dus duurzaamheid in ons D.N.A. zit? Klik hier om deze pagina te bezoeken. Hier is tevens een casestudie te bekijken en te downloaden. Het BREEAM-certificaat is op deze pagina te downloaden.

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl