Nieuws
Gecertificeerde transporteur
Optimale hygiëne tijdens transport
Voedselveiligheid is gegarandeerd

DOLAV verhuur en reiniging

Wanneer u kiest voor DOLAV verhuur kiest u voor emballage die zeer geschikt is voor intensief gebruik in de voedselindustrie. Met ruim veertig jaar ervaring biedt DOLAV namelijk kwalitatief hoogstaande pallets, palletboxen en -containers aan. Deze producten worden uit één stuk gecreëerd, waardoor er geen kieren of naden zijn waar bacteriën of etensresten achter kunnen blijven.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen:
Bel: +31 (0)24 371 22 00Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat uw DOLAV verhuur door ons verzorgen

Binnen de voedselindustrie gelden er strenge eigen waaraan leveranciers moeten voldoen. De palletboxen van DOLAV zijn dan ook ontworpen met oog op hygiëne en stevigheid. Daarbij wordt de lading in de boxen goed verdeeld door de solide integrale hoekkolommen. Zware ladingen worden hierdoor veilig vervoerd.

magazijn - HSF


Naast verhuur kunt u ook voor DOLAV reiniging bij ons terecht

HSF Logistics verzorgt ook DOLAV reiniging. Zo voorzien wij u van perfect schone en gedesinfecteerde emballage. Bij onze vestiging in Nijmegen beschikken we over volledig geautomatiseerde reinigingsinstallaties. De boxen worden hier stickervrij gereinigd en gedesinfecteerd. De boxen doorlopen verschillende reinigingsprocessen en worden uitvoerig gecontroleerd op eventuele schade. Wanneer de DOLAV reiniging is voltooid worden de producten zorgvuldig gefolied. U kunt desgewenst kiezen voor extra plastic beschermhoezen.

Ga voor duurzaam DOLAV verhuur

Wanneer u kiest voor DOLAV verhuur en reiniging hoeft u zich niet bezig te houden met de emballage, dat regelen wij voor u. Door gebruik te maken van emballage verhuur dragen wij bij aan een beter milieu door het terugdringen van afvalstromen; de producten van DOLAV kunnen na uitvoerige reiniging namelijk hergebruikt worden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons kantoor in +31 (0)24 371 22 15 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl