Nieuws
Gecertificeerde transporteur
Optimale hygiëne tijdens transport
Voedselveiligheid is gegarandeerd

E2 kratten

E2 kratten worden voornamelijk gebruikt in de voedselindustrie. HSF Logistics biedt verhuur van deze E2 kisten aan, waardoor u zelf hier niet in hoeft te investeren. Zo kunt u zich volledig focussen op uw producten en laat u ons de emballage regelen.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen:
Bel: +31 (0)24 371 22 00Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De voordelen van het gebruik van E2 kratten

Deze standaard Euronorm bakken zijn gemaakt van Polyethyleen (HDPE), een kunststof dat geschikt is voor het vervoer van levensmiddelen. De E2 kratten zijn stapelbaar en voorzien van ventilatiegaten aan de bovenkant. Daarnaast zijn de bakken makkelijk op te tillen door de handsvaten. Onze E2 kratten worden geleverd op kunststof H1 pallets.

magazijn - HSF


Wij waarborgen de voedselveiligheid

Vanwege de gladde bodem zijn de E2 kratten goed te reinigen. Wij zorgen daarmee voor optimale hygiëne tijdens het transport. Wij zijn dan ook gecertificeerd volgens diverse Europese kwaliteitsnormen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een IFS certificaat. Het IFS certificaat is erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI) en dit houdt in dat:

  • Wij aantoonbare kwaliteit bieden en de voedselveiligheid waarborgen;
  • Er gebruik wordt gemaakt van werkinstructies en er inspecties worden uitgevoerd. Hierdoor is er minder kans op terugroepacties;
  • Wij kunnen leveren bij grote internationale supermarkten waaronder Carrefour, Lidl en Aldi. Steeds meer Duitse, Italiaanse en Franse supermarkten eisen namelijk dit certificaat.

Maak gebruik van onze E2 kisten verhuur

Door het aanbieden van verhuur van E2 kisten dragen wij een steentje bij aan het verbeteren van het milieu en het verminderen van afvalstromen. Doordat wij de E2 kratten uitvoerig reinigen worden de kisten namelijk hergebruikt. Heeft u vragen over de verhuur van E2 kisten? Neem dan contact met ons op. U bereikt onze vestiging in Nijmegen door te bellen naar +31 (0)24 371 22 00 en de vestiging in Winterswijk via +31 (0)543 543 333. U kunt ook e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl