Nieuws
Gecertificeerde transporteur
Optimale hygiëne tijdens transport
Voedselveiligheid is gegarandeerd

E2 kisten reiniging

Door middel van E2 kisten te voorzien van een uitvoerige reiniging waarborgt HSF Logistics de voedselveiligheid. Wij reinigen en desinfecteren deze euronorm kratten aan de hand van de strengste normen. Wanneer de reiniging is voltooid, worden de E2 kisten bacteriologisch getest door een onafhankelijk laboratorium.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen:
Bel: +31 (0)24 371 22 00Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E2 kisten reiniging laten uitvoeren door specialisten

Bij onze vestiging in Nijmegen beschikken we over volledig geautomatiseerde reinigingsinstallaties. Door middel van deze installaties voeren wij honderd procent stickervrije reiniging van verschillende soorten emballage, waaronder E2 kisten, uit. De emballage doorloopt een uitgebreid reinigingsproces. Dit proces bestaat uit voorwas, hoofdwas en drogen. Tijdens de reiniging van de E2 kisten wordt de emballage uitgebreid gecontroleerd op beschadigingen. De goedgekeurde emballage wordt daarna klimaat-gecontroleerd opgeslagen en ingepakt met folie. Het is ook mogelijk om emballage te voorzien van plastic beschermhoezen.

 

magazijn - HSF


Verzeker uzelf van een optimale reiniging van uw emballage

Laat ons de reiniging van uw E2 kisten verzorgen. Door te kiezen voor onze service verzekert u uzelf namelijk van optimale hygiëne van de emballage waarin uw producten worden vervoerd. Zo zorgen wij ervoor dat de voedselveiligheid wordt gewaarborgd. Als gecertificeerd transporteur verzorgen wij een snelle en kwalitatieve levering van goederen. Onze IFS en BRC certificaten zijn hier het bewijs van. Heeft u vragen over de reiniging van E2 kisten? Neem dan contact op met onze gekwalificeerde en betrokken medewerkers. Onze vestiging in Nijmegen is te bereiken via +31 (0)24 371 22 00 en ons kantoor in Winterswijk via +31 (0)543 543 333. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl