Nieuws

Zoals destijds vermeld is in december 2020 aan HSF bekend gemaakt dat wij ten aanzien van het BREEAM certificeringstraject het predikaat “Outstanding” hebben behaald. En dat met maar liefst een score, op een schaal van 0 tot 100%, van 87,24%. Een uitzonderlijk resultaat, hetgeen binnen de BREEAM-normering de hoogst mogelijke trede betekent.

 

Uitreiking


BREEAM uitreikingDoor de Covid 19-versoepelingen konden we eindelijk afgelopen dinsdag 29 juni daadwerkelijk het Outstanding-certificaat uitgereikt krijgen en in ontvangst nemen.
Namens het adviesbureau Adamasgroep waren Olaf Buter en Ingrid Nuhaan aanwezig en namens W4Y was assessor Jan Roerse aanwezig. Onder het genot van een kop koffie en gebak om het heugelijke feit te vieren, werden de afgelopen BREEAM-jaren nog eens doorgenomen.
Naast het certificaat werd aan ons ook een perenboom van JUSTDIGGIT overhandigd, beide hebben inmiddels een mooi plekje gekregen, resp. in de ontvangsthal en naast het trafo-huisje bij de ingang van de vestiging Winterswijk.

Dank


Namens het HSF Breeam Team willen we hierbij nogmaals iedereen bedanken die, direct dan wel indirect, bijgedragen heeft aan het behalen van dit mooie predikaat “Outstanding”.

Jaap Veldman
Rudi Talen
George Schurink
Dennis Nijmeijer

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl