Emballage-reiniging
HSF Logo whiteHSF Logistics is now part of DFDS. Read more here.

Voedselveiligheid: daar draait het om bij het emballage reiniging van HSF Logistics. Emballage reiniging houdt in dat herbruikbare verpakkingen volledig worden schoongemaakt. De reiniging en desinfectie van emballage gebeurt volgens de strengste normen en wordt bacteriologisch getest door een onafhankelijk laboratorium. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de risico’s voor voedselveiligheid.

Emballage reiniging, desinfectie en opslag

HSF Logistics heeft in Nijmegen haar eigen volledig geautomatiseerde reinigingsinstallaties in gebruik. Hier kan tevens emballage voor derden 100% stickervrij gereinigd en gedesinfecteerd worden. De emballage doorloopt diverse reinigingsprocessen (voorwas, hoofdwas, drogen) en wordt zorgvuldig gecontroleerd op beschadigingen. De gereinigde emballage wordt gefolied en inpandig (klimaat-gecontroleerd) opgeslagen. De emballage kan daarna indien gewenst worden voorzien van extra plastic beschermhoezen.

Laat het reinigen van de emballage aan ons over

Wij zorgen voor de optimale hygiëne tijdens het transport van uw voedingsmiddelen. Bij onze gekwalificeerde en betrokken medewerkers staat het waarborgen van de voedselveiligheid hoog in het vaandel. Door de ervaring van onze vakbekwame en deskundige medewerkers kunt u uitgaan van kwaliteit en service. Wilt u meer informatie over emballage reiniging door HSF Logistics? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, +31 (0)24 371 22 15 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Emballage-reiniging

Adresgegevens
Bedrijfsweg 8
6541 DC Nijmegen

 

+31 (0)24 371 22 15
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestemmingen
Groot Brittannië en Ierland
 

[meer informatie]

Neem contact met mij op

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl