Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Het einde van het jaar nadert (Kerstmis!) en daarmee ook de grotere vraag naar levensmiddelen. Het is nu dan ook de tijd om emballage voor uw produkten te bestellen.

Op ons terrein in Winterswijk breiden wij onze geconditioneerde op- en overslag uit met een nieuw Distributiecentrum (DC). In het nieuwe DC vindt op- en overslag plaats van verse, geconditioneerde voedingsmiddelen, waaronder veelal vleesproducten (hangend en verpakt). De ruimtetemperatuur van het nieuwe DC is 2 tot 4⁰C. 

Na alle turbulente ontwikkelingen van de afgelopen tijd, geven wij u hierbij een update van de situatie binnen HSF Logistics.

Er is sprake van een wereldwijde uitbraak van het Coronavirus (COVID-19). Als logistieke dienstverlener is HSF waakzaam om verspreiding en besmetting te voorkomen.

Menig HSF medewerker heeft het en herkent het, noem het; blauw bloed, een blauwe streep over het hart, liefde voor het vak, of welke andere benaming dan ook maar de trots en de liefde voor HSF zit bij velen van ons erg diep. De trots wanneer er een “blauwe streep” voorbij komt rijden, het collegiale handje op steken en toch even knipperen bij elkaar tegen komen op de weg, allemaal tekenen van onderdeel uitmaken van de HSF familie. Er zijn echter ook buiten HSF mensen met dit gevoel!

Op dinsdag 29 mei jl. is de eerste 'huckepack' trailer van HSF Logistics Nijmegen in Tilburg op de trein gegaan richting Polen!

HSF Logistics te Nijmegen en Winterswijk en N&K Spedition te Esbjerg (Denemarken) zullen per 1 januari 2017 hun intensieve samenwerking, welke is gestart in 2007 onder gezamenlijke vlag voortzetten. Door de fusie ontstaat een Europese dienstverlener op het gebied van koel- en vriestransporten, emballage-oplossingen, warehousing, value added logistics, intermodaal vervoer en luchtvracht.

HSF Logistics Winterswijk is in samenwerking met Seesing Personeel op zoek naar vrachtwagenchauffeurs C/E.

Sinds enige tijd opereren we ook vanuit Noord-Afrika. HSF Logistics Maroc coördineert vanuit ons kantoor in Tanger al uw reguliere (groupage) transporten vanuit Marokko naar Europa vice versa.

HSF Logistics heeft doorlopend aandacht voor transportveiligheid en de verbetermogelijkheden hierin. Om hierin verbeteringen te kunnen blijven aanbrengen is in samenwerking met- en op initiatief van verzekeraar TVM de pilot Veilig Rijgedrag bij HSF Logistics opgestart.

HSF Logistics draagt de Vierdaagse én de stad Nijmegen een warm hart toe. Om 's werelds grootste wandelevenement te feliciteren, heeft HSF Logistics in samenwerking met Scholtensign een trailer bestickerd.

De op- en overslag van vriesgoed en hangend vlees is al sinds geruime tijd mogelijk in de diverse distributiecentra in Duitsland (Neuenkirchen-Vörden) en Nederland (Nijmegen en Winterswijk).

In verband met de uitstekende prestaties in het optimaliseren van de gezamenlijke toegevoegde waarde in de logistieke keten heeft Eurofresh Logistics GmbH samen met de Vion Convenience GmbH in Bonn de prestigieuze ECR Award 2015 mogen ontvangen.

 

HSF Logistics is met diverse vestigingen al jaren gecertificeerd voor verschillende normen op het gebied van voedselveiligheid. Sinds afgelopen week zijn de verschillende bedrijven op de verschillende locaties van HSF Logistics naast ISO gecertificeerd tevens allen IFS Logistics èn BRC Storage & Distribution gecertificeerd.

Als gevolg van het verbranden van fossiele zwavelhoudende brandstof komt er giftige zwaveldioxide vrij die het milieu ernstig aantast. Omdat zeeschepen op dit moment de grootste producent van zwaveldioxide zijn, hebben de Europese Unie en de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) de laatste jaren gezamenlijk aan een nieuwe wetgeving gewerkt.

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl