Nieuwsarchief

Er is sprake van een wereldwijde uitbraak van het Coronavirus (COVID-19). Als logistieke dienstverlener is HSF waakzaam om verspreiding en besmetting te voorkomen.
Hieronder treft u een uittreksel van de door HSF genomen voorzorgsmaatregelen:

  • Bij vermoeden van besmetting zijn medewerkers geïnstrueerd direct telefonisch contact op te nemen met de huisarts en/of GGD. De afdeling HR is extra alert en onderhoud nauw contact met de bedrijfsarts.
  • Medewerkers zijn geïnstrueerd over hygiënemaatregelen zoals het wassen van de handen, wijze van hoesten/niezen/snuiten, voorkomen van handcontact door handen schudden, reinigingsinstructie etc.
  • Intern zijn middelen ter voorkoming van besmetting beschikbaar, denk hierbij aan handzeep, tissues, desinfectiemiddel, reinigingsdoekjes en mondkapjes.
  • Intern wordt overwogen of zakenreizen en bijeenkomsten met meerdere personen noodzakelijk zijn, waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van telefoon en e-mail.
  • Bezoekers worden geïnterviewd betreffende hun gezondheid en reisgedrag van de afgelopen weken. Waar nodig wordt de toegang tot de vestiging ontzegd.
  • In het geval van een daadwerkelijke besmetting, zal ons draaiboek corona in werking treden.


HSF houdt de ontwikkeling van de verspreiding van het virus nauwlettend in de gaten en volgt hierbij de adviezen van het RIVM nauwgezet op.

Voor eventuele vragen / toelichtingen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van kwaliteit:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

lean-and-green
ifs-food
brc-storage-distribution
breeam-nl